YaraVita STOPIT

Image of YaraVita STOPIT
YaraVita Stopit formuliran je iz kalcijevog klorida koji se koristi u prehrambenoj industriji da bi se osigurala sigurnost usjeva i sloboda od štetnih nečistoća. Ispitivanja su dosljedno pokazala da je YaraVita Stopit sigurniji i učinkovitiji od ostalih proizvoda baziranih na kloridu što daje poboljšane povratke ulaganja uzgajivačima. U mnogim zemljama postao je "zaštitni znak" industrije. YaraVita Stopit je manje korozivan na strojevima i opremi od tradicionalnih proizvoda.

Tekuća formulacija olakšava mjerenje, ulijevanje i miješanje proizvoda u spremniku za prskanje.

Proizvod je posebno formuliran tako da osigurava maksimalnu sigurnost usjeva. To pomaže osigurati da aplikacija neće uzrokovati oštećenje usjeva što može smanjiti njegovu tržišnu vrijednost.

Čistoća sirovina odabranih za ovaj proizvod čini ga sigurnim za primjenu na usjev i pomaže osigurati da se dobiveni proizvodi ne odbace u bilo kojem trenutku u opskrbnom lancu.

Široka mogućnost miješanja u spremniku olakšava primjenu proizvoda s poljoprivrednim kemikalijama, štedi vrijeme i novac. Jednako važno, besplatan pristup informacijama o Tankmixu putem interneta ili putem pametnih telefona omogućuje brzo i lako provjeriti mogu li se proizvodi primjenjivati zajedno.

Informacije o načinu primjene proizvoda

Brokula

Brokula: primijeniti 2 do 3 aplikacije u dozi 5,0 lit/ha od razvoja stabljike/stvaranja glave do berbe. Razmak između primjene 10-14 dana. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Kupus

Kupus: primijeniti 2 do 3 aplikacije u dozi 5,0 lit/ha od razvoja stabljike/stvaranja glave do berbe. Razmak između primjene 10-14 dana. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Mrkva

Mrkva: 2 do 3 primjene u dozi 5,0 lit/ha kod visine biljke 10-15 cm ili kad je dovoljno velika lisna površina za folijarnu primjenu. Razmak između primjene 10-14 dana. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Cvjetača

Cvjetača: primijeniti 2 do 3 aplikacije u dozi 5,0 lit/ha od razvoja stabljike/stvaranja glave do berbe. Razmak između primjene 10-14 dana. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Celer

Celer: primijeniti u dozi 5,0 lit/ha rano u sezoni. Ponoviti u razmacima od 10-14 dana po potrebi. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Žitarice

Žitarice: primjeniti u dozi 5,0 lit/ha od faze 4 lista do pojave drugog koljenca (Zadok G.S. 14-32). Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Trešnje i višnje

Trešnja: 2 primjene u dozi 10 lit/ha, 4 tjedna i 2 tjedna prije berbe. Preporučena količina vode: 500 lit/ha.

Poriluk

Poriluk: primjeniti u dozi 5,0 lit/ha dva tjedna nakon presađivanja ili u slučaju direktne sjetve kada je usjev visok 15 cm. Ponekad je potrebno ponoviti primjenu u razmacima od 10-14 dana. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Zelena salata

Salata (vanjski uzgoj): 2 do 3 primjene u dozi 5,0 lit/ ha s početkom 10-14 dana nakon presađivanja ili nicanja s razmacima od 10-14 dana. Preporučena količina vode: 500 lit/ha.

Luk

Luk: primjeniti u dozi 5,0 lit/ha kod bubrenja lukovice. Ponoviti primjenu u razmacima od 10-14 dana po potrebi. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Pastrnjak

Pastrnjak: primjeniti u dozi 5,0 lit/ha kada je usjev visok 15 cm. Za umjereni do ozbiljan nedostatak ponoviti primjenu u razmacima od 10-14 dana (3 primjene maksimalno). Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Kruške

Kruška: redovna primjena u dozi 5,0-10,0 lit/ha u razmacima od 7-14 dana od opadanja latica do tjedan dana prije berbe. Preporučena količina vode: 150-500 lit/ha.

Šljive

Šljiva: 2 primjene u dozi 10 lit/ha, 4 tjedna i 2 tjedna prije berbe. Preporučena količina vode: 500 lit/ha.

Kulture u zaštićenom prostoru

Uzgoj u zaštićenom prostoru: 0,5 litara na 100 litara vode maksimalna koncentracija . Količina vode: maksimum 1000 l / ha. Pogledajte odgovarajuću kulturu na otvorenom uzgoju za vrijeme primjene.

Informacije o načinu primjene proizvoda

Brokula

Brokula: primijeniti 2 do 3 aplikacije u dozi 5,0 lit/ha od razvoja stabljike/stvaranja glave do berbe. Razmak između primjene 10-14 dana. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Kupus

Kupus: primijeniti 2 do 3 aplikacije u dozi 5,0 lit/ha od razvoja stabljike/stvaranja glave do berbe. Razmak između primjene 10-14 dana. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Mrkva

Mrkva: 2 do 3 primjene u dozi 5,0 lit/ha kod visine biljke 10-15 cm ili kad je dovoljno velika lisna površina za folijarnu primjenu. Razmak između primjene 10-14 dana. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Cvjetača

Cvjetača: primijeniti 2 do 3 aplikacije u dozi 5,0 lit/ha od razvoja stabljike/stvaranja glave do berbe. Razmak između primjene 10-14 dana. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Celer

Celer: primijeniti u dozi 5,0 lit/ha rano u sezoni. Ponoviti u razmacima od 10-14 dana po potrebi. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Žitarice

Žitarice: primjeniti u dozi 5,0 lit/ha od faze 4 lista do pojave drugog koljenca (Zadok G.S. 14-32). Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Trešnje i višnje

Trešnja: 2 primjene u dozi 10 lit/ha, 4 tjedna i 2 tjedna prije berbe. Preporučena količina vode: 500 lit/ha.

Poriluk

Poriluk: primjeniti u dozi 5,0 lit/ha dva tjedna nakon presađivanja ili u slučaju direktne sjetve kada je usjev visok 15 cm. Ponekad je potrebno ponoviti primjenu u razmacima od 10-14 dana. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Zelena salata

Salata (vanjski uzgoj): 2 do 3 primjene u dozi 5,0 lit/ ha s početkom 10-14 dana nakon presađivanja ili nicanja s razmacima od 10-14 dana. Preporučena količina vode: 500 lit/ha.

Luk

Luk: primjeniti u dozi 5,0 lit/ha kod bubrenja lukovice. Ponoviti primjenu u razmacima od 10-14 dana po potrebi. Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Pastrnjak

Pastrnjak: primjeniti u dozi 5,0 lit/ha kada je usjev visok 15 cm. Za umjereni do ozbiljan nedostatak ponoviti primjenu u razmacima od 10-14 dana (3 primjene maksimalno). Preporučena količina vode: 200 lit/ha.

Kruške

Kruška: redovna primjena u dozi 5,0-10,0 lit/ha u razmacima od 7-14 dana od opadanja latica do tjedan dana prije berbe. Preporučena količina vode: 150-500 lit/ha.

Šljive

Šljiva: 2 primjene u dozi 10 lit/ha, 4 tjedna i 2 tjedna prije berbe. Preporučena količina vode: 500 lit/ha.

Kulture u zaštićenom prostoru

Uzgoj u zaštićenom prostoru: 0,5 litara na 100 litara vode maksimalna koncentracija . Količina vode: maksimum 1000 l / ha. Pogledajte odgovarajuću kulturu na otvorenom uzgoju za vrijeme primjene.