Tankmix IT – za provjeru fizičke kompatibilnosti

Yara TankmixIT je aplikacija za pametne telefone koja pruža informacija o fizičkoj kompatibilnosti ili mogućnosti spremničkog miješanja u spremniku Yarinih folijarnih proizvoda za ishranu bilja s drugim proizvodima za raspršivanje.

Brza i jednostavna provjera fizičke kompatibilnosti

Svakom poljoprivredniku ili agronomu važno je da može donositi brze i precizne odluke. Aplikacija TankmixIT omogućuje provjeru fizičke kompatibilnosti ili mogućnosti spremničkog miješanja svakog Yarinog tekućeg proizvoda s proizvodima za zaštitu biljaka.

Nakon što u aplikaciji izaberete određeno Yarino folijarno gnojivo i “partnerski” proizvod za raspršivanje, dobit ćete rezultate svih laboratorijskih ispitivanja u kojima su ta dva proizvoda miješana.

U slučaju da nema rezultata za traženu kombinaciju, možete zatražiti ispitivanje spremničkog miješanja. Ako je traženi proizvod za raspršivanje dostupan u našim laboratorijima, ispitivanje se najčešće može obaviti u roku od nekoliko sati.

Na rezultate ispitivanja spremničkog miješanja u poljskim uvjetima može utjecati mnoštvo čimbenika - stoga preporučujemo da TankmixIT koristite kao vodič, te ne možemo jamčiti biološku kompatibilnost proizvoda.

Prednosti aplikacije TankmixIT

  • Jednostavno korištenje
  • Pouzdane informacije o prikladnosti mješavina za raspršivanje
  • Vrlo precizne informacije omogućuju potpuno sigurnu primjenu Yarinih proizvoda
  • Stalno ažuriranje baze podataka s rezultatima novih ispitivanja

Preuzmite TankmixIT odmah

Ako ovu stranicu pregledavate na PC računalu, molimo vas da za preuzimanje aplikacije sa svojim mobilnim uređajem fotografirate QR kod.
Na mobilnom uređaju preuzmite aplikaciju koristeći donji link

Get TankmixIT on the App Store Get TankmixIT on Google play