Tražite li informacije o ishrani biljaka?

Želite li povećati kvalitetu i prinos pojedine kulture, ili trebate općenite savjete o bilo kojem aspektu ishrane biljaka – pretražite našu bazu informacija o kulturama kako biste pronašli korisne preporuke i savjete. Počnite izborom vaše kulture.

Trebate li pomoć u izboru pravog gnojiva?

Naša gnojiva grupirana su u obitelji proizvoda kako bismo vam olašali da izaberete najbolje za vas. Tražite li efikasna dušična ili dušično-sumporna gnojiva, složena gnojiva koja sadrže sva glavna hranjiva, gnojiva s mikrohranjivima za tretiranje nedostataka, ili nešto drugo, kod nas ćete naći bogatstvo izbora.

Yara Bela

Dušična gnojiva su najefikasniji oblik dušika

YaraBela hranjive otopine na bazi amonijeva nitrata sadrže dušik i sumpor u najdostupnijem obliku i mogu se koristiti za sve kulture.

Yara Mila

Složena gnojiva u svakoj pojedinoj granuli sadrže sva hranjiva

YaraMila proizvodi visoku su koncentrirane otopine koje sadrže dušik, fosfor, kalij a često i sumpor – ključna hranjiva za biljke.

Yara Vita

Folijarna gnojiva prihranjuju biljke dodatnim količinama mikrohranjiva

YaraVita formulacije dodaju precizno dozirane količine mikrohranjiva kada ona nisu dostupna iz drugih izvora, te na taj način povećavaju količine uroda.

Imate li problem nedostatka nekog hranjiva u vašoj kulturi?

Imate li problem nedostatka nekog hranjiva u vašoj kulturi?

Identificirajte i postavite dijagnozu da li kod bilo koje od vaših kultura postoji problem nedostatka hranjiva, i doznajte više o simptomima i uzrocima, te načinima kako kontrolirati ili ispraviti utvrđeni nedostatak.

Pogledajte sve na temu nedostatka hranjiva

Želite li donositi bolje utemeljene odluke o hranjivima?

Poljoprivrednikova kutija za alat kolekcija je proizvoda i aplikacija koji vam mogu pomoći u donošenju odluka o prihrani biljaka, izboru pravog gnojiva i primjeni prave količine hranjiva u pravo vrijeme i na pravom mjestu kako bi se maksimizirala kvaliteta i količina ureda i tako dobila najbolja vrijednost za uloženi novac, a pritom se izbjeglo pretjerano korištenje gnojiva i tako pridonijelo zaštiti okoliša.

Tražite li najnovije savjete naših agronoma?

Folijarna prihrana povećava rast gomolja krumpira

Folijarna prihrana povećava rast gomolja krumpira

Za najbolji prinos krumpira od ključne je važnosti održavanje rasta gomolja u vremenu rasta, a što se postiže optimizacijom ishrane.

Proljetna prihrana pridonosi čvrstoći vlati

Proljetna prihrana pridonosi čvrstoći vlati

Nedostatak kalija, mangana ili bakra tijekom produžnog rasta stabljika prouzročit će slabije stabljike i povećati rizik polijeganja pšenice u kasnijoj fazi.

krumpir

Dobiva li vaš krumpir dovoljno kalcija?

Kalcij je hranjivo od vitalne važnosti za krumpir i brojni čimbenici kvalitete gomolja mogu se poboljšati osiguravanjem potrebne količine kalcija u fazi rasta.

Yara e-mail klub

Pretplatite se na naše novosti

Kulture kojima se bavite:

Slanjem obrasca potvrđujete da ste obaviješteni da obrađujemo vaše podatke u skladu s našim Pravilima o privatnosti